Tickets
Alle ticketinformatie zal gepubliceerd worden op de ticketpagina

Info

Toertochten TrialGP 2019 Netherlands

Toertochten naar TrialGP 2019 Netherlands
De Zelhemse TrialGP organisatie, de ZAMC, heeft voor de motorrijders die eens een bijzonder reisdoel zoeken 5 prachtige toertochten uitgestippeld naar de TrialGP in Zelhem .

5 toertochten door ons mooie land met als ultiem reisdoel; een bezoek aan de WK trial in Zelhem, ook wel bekend als de TrialGP Netherlands op 23 juni!
De 5 verschillende tochten kunnen worden opgepakt in respectievelijk Meppel, Hoorn, Nieuwegein, Tilburg en Venlo.
Via prachtige routes, uitgezet door de toerafdeling van de ZAMC, komen de deelnemers uiteindelijk “vanzelf” terecht op de verharde parkeerplaats bij de WK locatie in Zelhem. ( Hét groene hart van de Achterhoek )
Als extra lokkertje is er helmenservice aanwezig. Dit wil zeggen dat er afsluitbare helm/kleding kluizen aanwezig zijn waar uw spullen ( tegen een kleine vergoeding) kunnen worden opgeborgen.
Waarschijnlijk geen overbodige luxe, immers het kan op 23 juni best eens erg warm zijn !
 
Wel een welgemeend advies, vertrek de 23e juni op tijd.
De wedstrijden starten al om 09.00 uur met de categorie GP - E ( elektrisch )  daarna de Trial 125, vervolgens Trial2 en als laatste, de grote kanonnen van de TrialGP.
Elke deelnemer krijgt voor de eerste ronde 2.45 uur rijtijd en vervolgens voor de 2e ronde 2.15 uur. Om 15.45 uur is de huldiging.
Pas op; ben je op 23 juni verhindert, op 22 juni bent u ook welkom, dan zijn er de vrije trainingen en vervolgens van 15.30 – 17.30 uur de spectaculaire kwalificaties. ( p.s.; dan is er geen helmenservice)
 
De routes worden in 2 verschillende systemen aangeboden nl. GPX en GDB
Eenmaal in Zelhem aangekomen ziet u een trialwedstrijd zoals u nog nooit eerder gezien heeft in Nederland, een WK trial met deelname van 25 voudig wereldkampioen Toni Bou en al die andere toppers.
Kijk ook vooral even verder op deze site om te zien wat de organiserende ZAMC allemaal gedaan heeft om 15 non stops te creëren. Absoluut ongekend.
 
Het is nl. liefst 40 jaar geleden dat er voor het laatst in Nederland op wereldniveau een wedstrijd werd georganiseerd.
Ik zou zeggen; de helm op, starten die motor en op naar Zelhem.
Logo