Training onder begeleiding van Dougie Lampkin

Op het terrein van de ZAMC, De Langenberg, wordt maandag 24 juni een trialtraining georganiseerd in samenwerking met Jitsie. Een unieke ervaring, training op een TrialGP waardig terrein door wereldtoppers in de trialsport. De training zal gegeven worden onder begeleiding van Dougie Lampkin en Loris Gubian. De training wordt aangeboden voor ieder niveau, van beginnende trialist tot Nederlandse topper. Naast deze training is er op maandag 24 juni en dinsdag 25 juni de mogelijkheid om vrij te trainen op het TrialGP terrein.
De training op maandag zal opgedeeld worden in een ochtend en middagsessie. Deelnemers kunnen zich voor één van deze twee sessies aanmelden, tijdens de andere sessie kan er vrij getraind worden. Tussendoor zal er een lunch georganiseerd worden voor alle deelnemers. De kosten van deze training zijn inclusief het gebruik van het terrein, lunch en Jitsie goodiebag.
Sessies:
Ochtend:                10.00 – 12.30
Middag:                  13.30 – 16.00

Tarieven:
ZAMC leden:          €25,-
Niet ZAMC leden:  €40,-

Om iedereen voldoende aandacht te kunnen schenken wordt de grootte van de groep beperkt gehouden, hierdoor zijn er maximaal 40 plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan, want op=op!

Aanmelden kan via https://www.jitsie.com/content/27-trials-masterclass

THE ROAD TO

LAATSE NIEUWS

NIEUWS

Lees de laatste nieuwsbrief
Logo